Ema Piret: Raeluga on lihtne… alati valmis aitama. Nii ka see lugu sündis päris kiiresti. Laulu salvestuse ettevalmistusaeg oli suht olematu, kuna plaadi teised lood ootasid kiirelt järge. Aga selline ta tuli. Lihtne ja südamest. Lisaks tegime eelmisel nädalavahetusel Jordani ja Raeluga kvaliteetlaupäeva. Võtaks auto ja sõidaks Olustverre filmima, seal on nii imeilusad alleed… pärast läheks veel disci mängima 😁 Mõeldud tehtud. Väikestele kutsusin lapsehoidja ja sõit algas 🙂
Video filmimine oli päris huvitav. Ilm oli täiesti arusaamatu – alguses sadas vihma, siis tuli ülierk päike ning peale seda imeilus päikeseloojang enda sügisvärvides. Kohapeal saime aru, et seda valgust jätkub ainult maksimaalselt 30ks minutiks ja mõtlesime teha ühe võtte video. Enamus klippidest läks metsa seepärast, et mõni auto ikka tahtis just sellel ajal mööda sõita. Aga lõpuks!!! Saime 😃 Jee!
Disci mängimise ajaks oli kahjuks kottpime, saime mõned korvid visatud, kui ei näinud enam kohe mitte midagi… Aga läheme tagasi! Sest rajad on seal päris põnevad kesk tiike ja parte.
Toredat sügist! Ja kuulake laulu ikka ka 🙂


Muusika / s
õnad: Piret Laikre
Solist:
Rael Laikre
Bass: Tõnis Kivisild
Löökpillid:
Jordan Laikre
Kitarr, klahvpillid:
Piret Laikre
Mix, master:
Hans Kristjan Aljas
Video:
Jordan Laikre
__________________________________

Tegevusmuusika CD “Valge”
Fono: www.laikre.ee
Noot: www.noodipank.ee